Norp­pa­pol­ku Puu­ma­las­sa 26.8.2021

Aika

Paikka

Luukkolantie 223 277

Lähdetään tutustumaan Norppapolkuun Puumalassa to 26.elokuuta klo 11–15. Tämä liikunnallinen retki on tarkoitettu kaikille yhdistyksemme jäsenille. Kuljetukset järjestetään Mikkelistä ja Savonlinnasta. Lähtö Mikkelin toimistolta os. Polttimonkatu 4 klo 9.30 ja Savonlinnan linja-autoasemalta samaan aikaan klo 9.30. Matkan johtajana toimii Seija Ikonen. Mukaan tulee kaksi yleisavustajaa, mutta voit ottaa tarvittaessa läheisen tai henkilökohtaisen avustajan mukaasi. Matkan aikana yhdistys tarjoaa nuotiomakkarat ja nokipannukahvit. Ota lisäksi omia eväitä mukaan esim. voileipiä, mehua ja tietysti vettä.

Matkan omavastuu on jäseneltä, kannatusjäseneltä ja henkilökohtaiselta avustajalta on 10 €/hlö. Liittymäkuljetuksissa yhdistys korvaa 6,60 euroa ylittävän osan.

Ilmoittautua Norppapolulle voit heti elokuun alussa, mutta viimeistään 19.8. mennessä. Ilmoittautumiset toimistolle puh. 0440 161 555 tai sähköpostilla toimisto@esn.fi

Kerrothan samalla mahdollisista ruokarajoitteistasi.

Norppapolun pituus on 13 km ja sen voi kiertää molempiin suuntiin. Myötäpäivään polku on hieman helppokulkuisempi. Voit myös valita kolmesta lyhyestä rengasreitistä omasi, jollet halua kiertää polkua kokonaisuudessaan (Kitulan lenkki 3 km, Kaivannon kieppi 4 km ja Kotkatsaaren kierros 2,8 km). Reitti on merkitty maalimerkein puustoon ja viitoitettu metallikyltein. Lisäksi reitillä on Saimaa Geoparkin opastauluja, jotka kertovat alueen geologisesta menneisyydestä.

Reitin varrella on esteetön laavu ja muitakin tulipaikkoja.

Tervetuloa liikkumaan, nauttimaan luonnosta ja tapaamaan muita näkövammaisia!

 


Sivu päivitetty